Gmail oluşturma tarihini öğrenme bulma. Mail adresinizi ne zaman aktif ettiğinizi bulmak istiyorsanız eğer gereken bilgilendirmeleri sizlere aktaracağız.

Telefonlarda, bilgisayarlarda ya da tabletlerde en çok kullandığımız mail uzantısı gmail’dir. İçerisinde barındırmış olduğu güvenlik adımlarından dolayı çok fazla ilgi görmektedir.

Gmail oluşturma tarihini öğrenme bulma

Gmail hesabınızın çalınmaması için giriş bilgileri öğrenilse bile telefona kodu aktif etmeniz yeterlidir. Birisi sizin mail adresinizin şifresini ele geçirip açmaya çalıştığınız da oturum açmaya çalışıyorsunuz uyarısı gelmektedir.

Oturum açan kişi eğer siz değilseniz hayır yanıtını vermeniz halinde işlemler kendiliğinden iptal edilmektedir. Gmaili sadece şahıs olarak değil, kurumsal şirketlerde tercih etmektedir. Açılan hesabınızın gerekli olan ayarlarını sağladıktan sonra geriye kalan düzenlemeleri kendiniz sağlayabilirsiniz.

Gmail ne zaman açtım, gmail açılma tarihini nasıl öğrenebilirim, gmail hesabı ne zaman açılmış kimden öğrenebilirim, gmail hesabını ne zaman açmışım bu bilgiyi öğrenmenin bir yolu var mı, gmail oluşturma tarihini merak ediyorum. Açmış olduğunuz mailin ne zaman açıldığını merak ediyorsanız eğer hesap içerisinde nerelere giriş yapmanız gerektiğini geniş kapsamlı anlatacağız.

Gmail ne zaman açtım

Mail hesabınıza giriş yaptıktan sonra Ayarlar bölümüne gelmeniz gerekiyor. Ayarlar alanına giriş yapmamız içinde sayfanın hemen sağ tarafından dişli bir işaret göreceksiniz. Dişli işaretine tıklayıp ayarların içerisine giriş yapabilirsiniz.

Gmail oluşturma tarihini öğrenme bulma, gmail ne zaman açtım, gmail açtığım tarih, gmail oluşturma tarihi, gmail açtığım tarihi bulma, gmail açtığım tarihi öğrenme
  • Ayarlarının içerisine girmemizle birlikte üst alanda bulunan,
  • Yönlendirme ve POP/IMAP alanına giriş yapıyoruz.
  • 1. Durum alanına ne zaman aktif edildiğine dair bilgileri görebilirsiniz.
  • Gmail ayarlar alanından uygulama ile ilgili diğer işlemlerinizi de sağlayabilirsiniz.

Gmail hesabınızda karşılaştığınız sıkıntıların giderilmemesi ile alakalı bir probleminiz varsa bunları bizlere yorumdan ulaştırabilirsiniz.

Gmail oluşturma tarihini öğrenme bulma, gmail ne zaman açtım, gmail açtığım tarih, gmail oluşturma tarihi, gmail açtığım tarihi bulma, gmail açtığım tarihi öğrenme

Sorunun hesap kaynaklı mı yoksa sizle alakalı mı olduğunu sizlere yorum kısmından yanıtlayacağız. Gmaille alakalı yazılarımızı yazmaya devam ederken bu aşamada sormak ya da eklemek istediklerinizi de bizlere iletebilirsiniz.

Mail olarak sadece gmail kullanmıyoruz elbette. Yandex mail ya da Hotmail uzantılı mail adreslerinde fazla olduğunu belirtebiliriz. Ancak genel yoğunluğun gmaile olduğunu söyleyebiliriz. Ancak siz diğer maillerle ilgili de sorun yaşarsanız yine bunu bize bildirebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz