Değerli arkadaşlar, yayına vereceğimiz bu yazımızda Telegram mesajları klasörleme ve klasör oluşturma ayarlarına yönelik işlemleri konu aldık.
Telegram uygulaması son günlerin en fazla tercih edilen sohbet uygulamalarından birisi olmayı başarmaktadır. Uygulamaya olan ilgi günden güne artış görürken içerisindeki özelliklerle alakalı araştırma da bir o kadar devam etmektedir. Telegram mesajları klasörleme ve klasör oluşturma konusunda sizi bilgilendireceğiz.
Vereceğimiz bilgilerle beraber çok rahat bir şekilde klasör oluşturup dilediğiniz sohbeti bu klasörün içerisine ekleyebileceksiniz. Platformu hem iş için hem de aile için kullanan kişiler ilgili özellikle beraber daha rahat bir şekilde kullanım sağlayabilecektir.
Telegram mesajları klasörleme ve klasör oluşturma
Telegram mesajları klasörleme özelliği ile beraber büyük bir soruna dur diyen uygulama olarak adından söz ettiren ilk uygulama arasında yer almaktadır. Sohbet klasörleme ile birlikte arayıp bulamadığınız bir sohbeti çok rahat bir şekilde bulabilecek ve bir o kadar da hızlı bir şekilde organize edebileceksiniz.
Telegram uygulamasına güncelleştirme ile birlikte gelen sohbet klasör özelliği bazı hesaplarda çıkmadığı dile getirilmektedir. Böyle bir durumun yaşanma nedeni uygulamadaki güncellemelerin yapılmamasıyla alakalıdır.
Güncellemelerin yapılabilmesinin en kolay yöntemi ise uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemektir. Uygulamanızı kaldırıp yeniden yükleme yapmanızla birlikte girişinizi sağlarsanız herhangi bir sorun yaşanmadan bu alana ulaşabildiğinizi sizde görebileceksiniz. Kişisel ve profesyonel yaşamınızı ayıracağınız bu özelliğin nasıl oluşturulacağı konusunda da sizi aydınlatacağız. Konuşmaları istediğiniz şekilde organize edebileceğinizden ötürü ne şekilde organize edeceğinize siz kendiniz karar verebilirsiniz.
Telegram klasör oluşturma
Telegram klasör oluşturma konusuna geçecek olursak eğer işlemlerin sandığınız kadar da zor olmadığını bilmeniz gerekmektedir.
- İlk önce Telegram uygulamanıza giriniz.
- Ardından sağ alt kısımda bulunan ‘’Ayarlar’’ sekmesine tıklayınız.
- Oradan da ‘’Sohbet klasörleri’’ bölümüne giriniz.
- Açılan sayfada ‘’Yeni klasör oluştur’’ bölmesine tıklayınız.
- Klasör adını belirleyip eklemek istediğiniz sohbetleri ekleyiniz ve daha sonrasında bitti diyerek işlemlerinizi bitiriniz.
Bu kadar basit olan işlem ilk aşamada bilmediğinizden dolayı size zor gelebilir. Ayrıntılarıyla birlikte size bilgileri vermemizden ötürü herhangi bir sorun yaşamadan ilerleme sağlayabilirsiniz. Uygulama hakkında sormak ya da eklemek istediğiniz bir konu varsa bize bunu yorumdan dile getirebilirsiniz.