Paylaş

instagram resimlerim hikayede paylaşılmasın istiyorsanız ve bundan rahatsızlık duyuyorsanız neler yapılması gerektiğine göz atabilirsiniz. İnstagram hikayelerine sizin adınız yazılarak fotoğraf paylaşılmasın diye inceleme yaptıysanız bunu nasıl ayarlanacağını sizlerle paylaşacağız.

Hikaye özelliğinin gelişi ile birlikte aktif olarak tüm kişilerin bu özelliği kullandığı gözlemlendi. İnstagram yetkilileri de özelliğin bu kadar sevilmesinden ötürü özelliğe bir çok yenilik getirmiş durumdadır. Getirilen yeniliklerinden birisi ise sizi takip eden kişi ya da hesabınız herkese açık bir şekildeyse tanımayan dahi paylaşımında sizin fotoğrafınızı paylaşabiliyor. Bu durumu bazı kullanıcılar takipçi kitlesini artırmak amacıyla iyi bir şey olarak görse de bazı kullanıcılar güvenilirliği ve gizliliği açısından bunu uygun görmemektedir. Eğer siz de bu kullanıcılar içerisinde biriyseniz ve kendi hesabınızda yaptığınız bir paylaşımın başkası tarafından hikayesinde paylaşılmasını istemiyorsanız hangi yolların izleneceğini adım adım olacak şekilde anlatımını gerçekleştireceğiz. Böylelikle sorun ortadan kalkmış olacaktır.

instagram resimlerim hikayede paylaşılmasın

instagram resimlerim hikayede paylaşılmasın, instagram fotolarım hikayede paylaşılmasın, resimlerim hikayede paylaşılmasın, fotoğraflarım hikayede paylaşılmasın, instagram paylaşımları hikayede paylaşılmasın, instagram hikayede resmim paylaşılmasın istemeniz kadar normal bir durum yoktur. İşte hem güvenilirliğinizi hem de gizlilik ayarınızı üst seviyede tutabilmeniz için hangi yolların izleneceğini gelin birlikte göz atalım.

İnstagram fotolarım hikayede paylaşılmasın

İnstagram’ı severek kullanırken sevmediğiniz birinin hikayesinde sizin fotoğrafınızı paylaşması canınızı sıkacaktır. İnstagram’da bu durumun anlaşıldığını hissetmesinden ötürü yapılacak ayarlar sonrasında problem ortadan kalkacaktır. Fakat adımların nereden yapılacağını sizlere maddeler halinde anlatacağız.

Öncelikle instagram uygulamasının içerisine giriş işlemi gerçekleştiriyoruz. Sonrasında sağ üst alanda yer almakta olan ”Profil” ikonuna tıklıyoruz. Yapılan bu işlem ayarları sonrasında sağ üst alanda bulunan (…) noktalı işarete tıklayıp ”Ayarlar” bölümüne giriş işlemi gerçekleştirmekteyiz.

Yapmış olduğumuz işlem ayarları sonrasında karşımıza seçeneklerin olduğu bir ekranın geldiğini göreceksiniz. Gelen bu ekranda bulunan ”Gizlilik ve Güvenlik” seçeneğine tıklıyoruz.

Girdiğiniz işlem alanı içerisinde ”Hikayelerde yeniden paylaşma özelliği” adı altında bir seçeneğin var olduğunu göreceksiniz. Gelen bu seçeneği pasifleştirmeniz durumunda hiç kimse hikayesinde sizin herhangi bir paylaşımını paylaşamıyor olacaktır. Bu bilgiler ışığında sorunlar çözüme kavuşmuş olacaktır.

instagram resimlerim hikayede paylaşılmasın yönünde isteğiniz izleyeceğiniz adımlar sayesinde neticelendirmiş olacaksınız. İyi gezintiler dilerim.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here