Paylaş

Facebook başkaları hikayemi paylaşmasın. Facebook hikaye alanında yaptığınız paylaşımları başkaları hikayesine eklememesi için neler gerektiğini konu aldık.

Facebook uygulaması kendi içerisinde sürekli olarak güncellemeye gitmektedir. Yenilikler ise bu güncellemeler sonrasında tüm hesaplara dahil edilmektedir. Facebook’un hikaye alanına oldukça önem verdiğini sizlerle paylaşmamız gerekiyor.

Hikaye bölümünde beklenen ilginin görünmemesinden dolayı bu alanda önemli yenilikler getirilmiştir. Bu yenilikleri zaten sizde hesaplarınızda kontrol edebilirsiniz. Uygulamayı kullanan kişi sayısı sürekli artış göstermektedir.

Facebook başkaları hikayemi paylaşmasın

Facebook yetkilileri kullanımı daha kolay hale getirebilmek için tüm çalışmalarına devam etmektedir. Hikaye kısmına gelen yeniliklerden nasıl yararlanabileceğinize beraber bakacağız. Hikaye kısmında etiketlediğiniz kişinin hikayenizi kendi hesabınızda paylaşmasını istemiyorsanız, bu ayarı kapalı konuma getirmeniz gerekiyor.

Facebook hikayemi kimse paylaşmasın

Hikaye alanında bu özelliği nasıl kapalı konuma getireceğinizi ise adım adım sizlerle paylaşacağız. Tabi bunun öncesinde uygulamanın son sürümünü kullandığınızdan emin olmalısınız. Hesaba giriş bilgilerinizi biliyorsanız eğer uygulamayı kaldırıp yeniden yükleme yaparak işlem sağlayabilirsiniz.

Facebook başkaları hikayemi paylaşamasın

Hikayenizi kimse paylaşmasın istiyorsanız;

  • Yukarıda da bahsettiğimiz üzere uygulamayı güncel tutmalısınız.
  • Gelen yeniliklerin hesabınızda görünmediğinden dolayı sorun bildirmelisiniz.
  • Sorunu en kolay yoldan bildirmek istiyorsanız telefonunuzu sallamanız gerekiyor.
  • Güncelleme tamamlanması durumunda ise,
  • Facebook uygulamasına giriş yaptıktan sonra hikaye alanına gelmelisiniz,
  • Zaten hikayenizi sadece etiketlediğiniz kişiler kendi hesaplarında paylaşabiliyor.
  • Ama siz onlarında paylaşmasını istemiyorsanız eğer hikaye alanındayken sağ tarafta kişileri etiketle yazısını görmeniz gerekiyor.
  • Oraya tıklamanız halinde gelen ekranda kişilerin etiketlemesini yapmalısınız.
  • Etiketlediğiniz kişilerin hikayenizi kendi hikayelerinde paylaşmasını istemiyorsanız,
  • Alt tarafta ‘’Bahsedilen kişilerin bunu kendi hikayelerine eklemesine izin ver. 24 Saat sonra görünür olacaktır. Kimlerin göreceğini bu kişiler kontrol eder.’’ Bilgisini görmeniz gerekiyor.
  • Buradaki tiki sola kaydırarak kapalı hale getirebilirsiniz.
  • Tekrar açmak isterseniz de yine aynı alana gelerek sağa doğru kaydırmanız gerekiyor.
Facebook başkaları hikayemi paylaşamasın

Yukarıdaki ayarlar sonrasında artık etiketlediğiniz kişiler bile hikayenizi kendi hikaye kısmına eklememesi gerekiyor. Yazımızda karşılaştığınız sorunla alakalı sizlere bilgi vermeye çalıştık. Sormak ya da eklemek istedikleriniz olursa bunu yorum olarak gönderebilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here