Paylaş

Android rehber senkronizasyonunu kapatma. Telefon rehberdeki kişiler silindikten sonra tekrar geri geliyorsa çözüme dair detaylar haberimizde.

Her geçen gün bir üst modelli akıllı telefonların çıktığını görebilmek mümkündür. Android işletim tabanlı telefonlarında bir o kadar fazla olduğunu belirtebiliriz. Telefonlar arkadaşlarımız, akrabalarımı ya da sevdiklerimizle iletişime geçmeye sağlayan bir araçtır. Yeni tanışmış olduğumuz kişilerin numaraları telefonumuza anında kaydetmekteyiz. Nedeni ise o kişiyle daha sonra buluşmak istediğimiz ya da bir işimiz olduğunda arayıp görüşebilelim diye. Nasıl ki böyle durumlarda kişilerin numaralarını telefonumuza kayıt ediyoruz haricinde bizleri aramayan kişileri de rehberimizden anında silmekteyiz. Silinen numaraların tekrar gözükmesi ise hayli canınızı sıkabilir. Yani tek bir numara kayıt edilirken aynı kişiye ait birden fazla bilgi varsa muhtemelen senkronizasyon kaynaklıdır. Örneğin numara whatsapp ya da google üzerinden de senkronizasyon olursa bu durumda aynı kişiden 1 den fazla görebilirsiniz. Google Rehber senkronizasyonu çalışıyorsa bunun durdurmak için yapılacak ayarları sağlayacağız.

Android rehber senkronizasyonunu kapatma

Android telefonumda rehber silinmiyor, rehberdeki kişiyi silemiyorum, rehberimdeki kişi silinmiyor, rehberde kişiyi siliyorum geri geliyor, android senkronizasyonu kapatma, android senkronizasyon nasıl kapatılır, rehberimdeki kişi neden geri geliyor. Google senkronizasyonu çalıştığında siz numarasını sildiğiniz kişiyi yine aynı şekilde rehberde görebilirsiniz. O yüzden cihaz içerisinde Google senkronizasyonunu durdurarak sorunu gidereceğiz. Nasıl olduğuna da birlikte bakalım.

Rehberdeki kişiyi siliyorum geri geliyor

Telefonumuzda birinin numarasını silmek isteyebilirsiniz. Üstelik sileceğimiz numara o an için acil bir şekilde görünmesi gerekmiyorsa kesinlikle bu işlemin ivedi şekilde yapılması gerekiyorsa bu adımlar işinizi görmeye yetecektir.

Android rehber senkronizasyonunu kapatma, rehberdeki kişiyi silemiyorum, rehber siliyorum geri geliyor, rehberdeki kişi silinmiyor, google senkronizasyonunu kapatma, google senkronizasyonu nasıl kapatılır

  • Telefonunuzdan öncelikle ‘’Ayarlar’’ alanına giriş işlemi gerçekleştiriyoruz.
  • Sonrasında gelen ekranda ‘’Uygulamalar’’ bölümüne girelim.
  • Açılan ekranda ‘’Google Kişiler Senkronizasyonu’’ göreceksiniz. Buranın içerisine giriş işlemi gerçekleştiriyoruz.
  • Durmaya zorlansın mı? Yazısına ya tamam diyebilirsiniz ya da ‘’Durdur’’ demeniz halinde telefonu kapatıp yeniden açtıktan sonra sorun ortadan kalkacaktır.

Cihazı kapatıp açtıktan sonra kişileri tekrar silmeyi deneyelim. Android rehber senkronizasyonunu kapatma hala daha devam ederse bunu bize yorum alanından belirtmeniz halinde işlemleri belirttiğiniz şekilde kontrol sağlatacağız.

Dilerseniz sizin için hazırladığımız Android telefonum nem algılandı diyor haberimizi inceleyebilirsiniz.

Android rehber senkronizasyonunu kapatma, rehberdeki kişiyi silemiyorum, rehber siliyorum geri geliyor, rehberdeki kişi silinmiyor, google senkronizasyonunu kapatma, google senkronizasyonu nasıl kapatılır

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here